Bugun...



Anneler Günü İzdihamı...yağmura Aldırış Etmeden Kampanya İçin Saatlerce Beklediler

Bursa’da bir zücaciye mağazasının ’Anneler günü’ özel açılışında izdiham yaşandı. Açılışa özel yüzde elli ve üzeri kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar mağazada birbirlerini ezdi. Vatandaşlar önlerine geleni alarak kasanın yolunu tuttu.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2024 14:10

Anneler Günü İzdihamı...yağmura Aldırış Etmeden Kampanya İçin Saatlerce Beklediler

Merkez Yıldırım ilçesinde Full Markt isimli züccaciye mağazası ’Anneler Günü için özel kampanya yaptı. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar ise yağmura aldırmadan saatler öncesinden kuyruğa girdi. Bazı vatandaşlar ıslanarak saatlerce kuyrukta bekledi. Yüzlerce kişinin katıldığı açılışta, vatandaşlar zaman zaman gergin anlar yaşadı. Açılış saatinin gelmesi ile birlikte mağazaya akın eden yüzlerce kalabalık birbirlerini iterek içeriye girdi. İçeriye girmeyi başaran vatandaşlar önüne geleni alarak kasanın yolunu tuttu.

Şirketin Genel Müdürü Samet Yurtçul, "Bursa halkına yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her ay düzenli olarak kampanyalarımız devam etmekte. Toptan fiyatına perakende mantığıyla uygun fiyatına Bursa halkına hizmet ediyoruz. Sosyal medyadan da müşterilerimiz bizi takip ediyor. Takip ettikleri içinde kazanıyorlar. Anneler günü yaklaştı. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Bizde onlar için ekstradan yüzde 50’ye vatan tüm marka gruplarda indirim yaptık. Yağmurda olsa, fırtınada olsa müşterilerimiz bir şekilde bizlere ulaşıyoruz" dedi.

İndirim için gelen Gülsüm Yılmaz, "İndirim var, kampanya var. Artık kampanya peşinde dolaşıyoruz. Anneler günü için geldim. Ben anneyim de benim de annem var" dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI