Bugun...



Tekirdağda Uyuşturucuya Geçit Yok: 7 Gözaltı

Tekirdağ’da uyuşturucuya yönelik yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 7 kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2023 11:20

Tekirdağda Uyuşturucuya Geçit Yok: 7 Gözaltı

Çerkezköy Atatürk Mahallesinde Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan faaliyette üst araması yapılan T.A. isimli şahsın üzerinde 3.6 gram esrar tespit edildi. Şüpheli olarak ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesinde icra edilen yol emniyet ve kontrol faaliyetinde bir araçta M.A.A. isimli şahsın üzerinde 18 gram esrar tespit edilerek, şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Çorlu Önerler Velimeşe yolunda yol kenarında park halinde bulunan bir aracın yapılan kontrolünde C.K isimli şahsın yanında uyuşturucu kullanma aparatı olduğu ve ön koltuk üzerinde ise kokain uyuşturucu maddesi tespit edildi. Şahıs ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Çerkezköy Kızılpınar Gültepe Mahallesinde Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan yol kontrol ve aramasında, O.G. isimli şahsın üzerinden 2 gram eroin ve 2 gram bonzai, İ.B. isimli şahıs üzerinden 3 gram eroin, A.D. isimli şahıs üzerinden 2 gram eroin ve 3 gram bonzai olmak üzere toplamda 7 gram eroin ve 5 gr bonzai ele geçirildi. Şüpheli şahıslar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Çerkezköy Atatürk Mahallesinde Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan uygulama esnasında B.B. isimli şahsın üzerinden, 8 gram eroin maddesi ele geçirildi. Şahıs ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI