Bugun...



AK Parti Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Onur Şen Oldu


facebook-paylas
Tarih: 05-01-2023 06:58

AK Parti Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Onur Şen Oldu

AK Parti Çorlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Onur Şen Atandı. ilçe Başkanı Mustafa Keskin sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

AK Parti'ye ve davasına gönül vermiş Şen, başkanlığını şu sözlerle duyurdu:'' Genel Merkez Gençlik Kollarımızın yaptığı istişareler ve değerlendirmeler neticesinde, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve İl Gençlik kolları Başkanımız Gökcan Yüksel, İl Başkanımız Mestan Özcan ve İlçe Başkanımız Mustafa Keskin’in teveccühleri ile “Akparti Çorlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı” vazifesine getirilmiş bulunmaktayım. Bana bu görevi laik görmelerinden dolayı, Kendilerine şükranlarımı sunarım. Çorlu’da ulaşılmadık genç kalmayana kadar çalışacağız çalışacağız çalışacağız'' dedi.

İlçe Başkanı Keskin ise:'' AK Parti Çorlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Onur Şen kardeşimizi tebrik ediyor, üstlendiği bu önemli vazifede başarılar diliyorum. Görevi devreden Habip Murat Öksüz kardeşimize yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. İlçemize ve Gençlik Kollarımıza hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Haydi Bismillah!'' sözlerini ifade etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇORLU Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI