Bugun...



AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Özcan'dan Çiftçiye Müjde


facebook-paylas
Tarih: 14-07-2022 15:58

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Özcan'dan Çiftçiye Müjde

Tekirdağ'ın bazı bölgelerinde, özellikle ayçiçeklerde görülen çayır tırtılı zararlısı çiftçileri mağdur ediyordu. Bu konu hakkında Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan müjdeli haberi Sosyal Medya hesapları üzerinden duyurdu. 

 

Özcan vatandaşlarımıza hayırlı olsun derken şu sözlere yer verdi:'' Tekirdağ'ımızın bazı bölgelerinde, özellikle ayçiçeklerde görülen çayır tırtılı zararlısı çiftçilerimizi mağdur ediyordu. Bizler de hemen bir çalışma başlatarak İHA ile ilaçlama izinlerinin alınması için Tarım İl Müdürlüğümüzle ve Bakanlığımızla görüşmeler yaptık.

Hamdolsun girişimlerimiz neticesinde gerekli izinler Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından yayınlandı. Planlamalar yapıldı ve ilaçlama en hızlı şekilde başlayacak. 

Çiftçilerimiz için hayırlı, uğurlu olsun.

Tüm bu çalışmalarda emeği geçen Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi'ye, Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Yel ve Sn. Çiğdem Koncagül'e, İl Tarım Müdürümüz Sn. Oktay Öcal'a şükranlarımı sunuyorum.

3-4 gündür gündemde olan çayır tırtılı zararlısı ile ilgili süreci takip ederken ve drone ile ilaçlama izni almak için bakanlığımız ile irtibat kurarken, aslında faydası olmasa da bir muhalefet partisinin milletvekilinin üstüne vazife olmayan çıkışlar yaptığını üzülerek duyuyorum. Bu şehre her zaman sahip çıkacağız ve ucuz nemalanmalarınıza da asla müsaade etmeyeceğiz. 

Değerli hemşehrilerimizi bilgilendirmek istedim. Her daim vatandaşlarımızın yanındayız.''







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI