Bugun...



Ak Partili Turan, Bayram Namazını Lapsekide Kıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ramazan bayram namazını, Lapseki’deki Tarihi Gazi Süleyman Paşa camiinde kıldı.

facebook-paylas
Tarih: 21-04-2023 09:50

Ak Partili Turan, Bayram Namazını Lapsekide Kıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan bayram namazına oğulları Ömer ve Kerem Turan, Lapseki Belediye Bbaşkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Namık Ergin, İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin ile birlikte geldi.

Bayram namazı sonrası Turan, cami önünde vatandaşlar ile bayramlaştı. Bayramlaşmada ilçe Kaymakamı Emre Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut da hazır bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Birliğin ve beraberliğin daha anlamlı olduğu, sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı en özel zamanlardan birisi olan bayramlarımız. Birçok güzel hasleti, değerleri bizlere hatırlatan, bu değerleri yaşamamıza imkan sağlayan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken Bayrama erişmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu yılkı bayramı yüzyılın felaketi olarak anılan depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın aziz hatırası dolayısıyla hüzünle karşılıyoruz. Elbette bu büyük deprem, hatıralarımızdan uzun süre silinmeyecek. Böyle büyük bir afetin yaralarını en kısa sürede sarmak için çalışmalar devam ediyor. İnşallah bayramda köylerde ilk evlerimizi teslim edeceğiz ve bir yıl içinde vatandaşlarımızı yeni yuvalarına kavuşmaları için el birliğiyle çalışacağız. Bu bayramda yine büyüklerimizi unutmayalım. Onları ziyaret edelim, uzaktalarsa arayıp bayramlarını tebrik edelim, dostlarımızla, varsa kırgınlıklarımıza son verelim. Bayramlar paylaştıkça güzel. Bayram günleri birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini yaşadığımız yegane günlerdendir. Bu duygularla Çanakkaleli hemşehrilerimiz ve aziz milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdiklerimiz ile birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi Rabbimizden niyaz ediyoruz” dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI