Bugun...



Aygun ve Nallar Roman Vatandaşlarla Bir Araya Geldi


facebook-paylas
Tarih: 02-01-2023 13:08

Aygun ve Nallar Roman Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar ile yönetim kurulu üyeleri ve CHP Çorlu İlçe yönetimi roman vatandaşlarla bir araya geldi.

2022 yılının sonlarında ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Aygun, İl Başkanı Volkan Nallar, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Çorlu İlçe yönetimi ile beraber Kore Mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşlar ile bir araya geldi. Aygun, “Tekirdağ İl Başkanımız Volkan Nallar, İl Gençlik Kolları Başkanımız Okan Akın ve Çorlu İlçe örgütümüz ile birlikte, Kore Mahallesi’nde vatandaşlarımızla sohbet ettik. 2023’ün mutlu, huzurlu, adalet ve umut dolu geçmesi yönündeki dileklerimizi paylaştık.”dedi.

YENİ YILLARINI KUTLADI

CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar ise yaptığı açıklamada, “Çorlu’muzda yaşayan Roman Vatandaşlarımız ile Kore Mahallesinde Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun, İl Gençlik Kolları Başkanımız Okan Akın, CHP Çorlu İlçe Örgütümüz ve üyelerimiz ile yeni yıl öncesi iyi dileklerimizi iletip sohbet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı mahalle sakinlerimize örgütüm adına teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

  







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇORLU Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI