Bugun...



BUGÜN 3 PUANI ERGENE'YE GETİRMEK İÇİN OYNAYACAK


facebook-paylas
Tarih: 23-10-2021 07:30

BUGÜN 3 PUANI ERGENE'YE GETİRMEK İÇİN OYNAYACAK

Bugün (23 Ekim 2021 Cumartesi) saat 14.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Muş bölgesi hakemi Mehmet Şükrü Közcü düdük çalacak, yardımcılıklarını ise Şanlıurfa bölgesi hakemlerinden Mehmet Şengül ile Siirt bölgesi hakemlerinden Orhan Timurtaş yapacak.

Ligde aynı puana sahip iki takımın mücadelesine ev sahipliği yapacak karşılaşma öncesi 4 puanı bulunan iki takımdan Niğde Anadolu takımı ilk galibiyetini ligin 6. Haftasında deplasmanda Adıyaman takımını 1 – 0 yenerek elde ederken bir sonraki haftada evinde Afjet Afyonspor takımı ile golsüz berabere kalarak puanını 4’e yükseltmişti.

Ergene Velimeşespor ise sezona Sarıyer deplasmanında elde ettiği 1 – 1’lik skorla başlamış ancak daha sonra ligin 8. Haftasına kadar puan alamamıştı. Mavi – beyazlılar geçtiğimiz hafta ise İnegölspor takımını 2 – 1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etmiş ve puanını 4’e yükseltmişti.

İki takım geride kalan iki sezonda da aynı grupta yer almış, 2019 – 2020 sezonunda 10 Kasım 2019 tarihinde Velimeşe’de oynanan maçta Ergene Velimeşespor Niğde Anadolu takımını 2 – 0 mağlup etmiş, 5 Nisan 2020 tarihinde Niğde’de oynanması gereken karşılaşma ise Covid – 19 salgını nedeniyle liglerin erken sonlandırılmasından ötürü oynanmamıştı.

2020 – 2021 sezonda da aynı grupta mücadele eden iki takımın mücadelesinde 18 Kasım 2020 tarihinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı Ergene Velimeşespor 3 – 2 kazanırken 24 Mart 2021 tarihinde Niğde’de oynanan karşılaşma ise 2 – 2’lik eşitlikle sona ermişti.

Niğde Anadolu takımı karşısında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir de beraberlik alan Ergene Velimeşespor rakibini bir kez daha mağlup ederek 3 puanın sahibi olmanın hesaplarını yapıyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI