Bugun...



Bursa Ülkü Ocaklarından Uyuşturucuya Hayır Kampanyası

Bursa Ülkü Ocakları tarafından başlatılan ‘Uyuşturucuya hayır, sanat ve spora evet’ kampanyası Türkiye’de büyük destek gördü.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2023 11:20

Bursa Ülkü Ocaklarından Uyuşturucuya Hayır Kampanyası

Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Saltık, "Ocağa giden gençlerimizden, madde bağımlısı, hırsız, vatan haini, devlet düşmanı olmaz. Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ olur. Adam olur. Bunun için diyoruz ki, ’Ey Türk gençliği damarlarındaki asil kanı kirletme, bir kereden bir şey olmaz deme uyuşturucuya hayır de.’ Geleceğimizi tehdit eden en acımasız tuzak uyuşturucu belasıdır. Buna dur demek için Bursa Ülkü Ocakları önderliğinde başlattığımız kampanya dâhilinde gençlerimizi ailelerimizi bilgilendirmek adına broşürler hazırlatıp bunları dağıtırken bir yandan da çeşitli seminerler düzenliyoruz. Çocuklarımız ocaklara gelsin burada aile şefkati görecekler kötü alışkanlıklardan uzak duracaklardır. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanya hakkında konuşan Yenişehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Kata ise, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zehirlenmemeleri için toplum olarak hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Başlatılan kampanyaya her kesimden büyük destek var. Bizler toplumu bilgilendirmek için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Türkiye’de vatandaşlarımızın destekleri bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI