Bugun...



Çanakkale İl Jandarma Komutanlığından Dev Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 aylık planlı istihbarat faaliyeti çerçevesinde gözaltına alınan 53 organizatörden 44’ü tutuklandı. Operasyonlarda yakalanan 526 kaçak göçmen ise Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2023 16:00

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığından Dev Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak göçmen ve organizatörlere göz açtırmıyor. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde 2 aylık planlı istihbarat faaliyeti neticesinde düzenlenen operasyonlarda 53 organizatör gözaltına alındı, 526 kaçak göçmen yakalandı. Bu kişilerin yurt dışına çıkışlarını organize ettiği belirlenen 53 şüpheliden 44’ü de tutuklandı, 9’u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, firari durumdaki bir şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Operasyonlarda 2 ruhsatsız av tüfeği, 9 av tüfeği kartuşu, 12 adet 9 mm tabanca fişeği, 1 kesici alet, bin 700 dolar, 400 euro, 23 bin 160 TL nakit para, 5 şişme bot, 4 bot motoru, 20 araç, 1 tekne, bin 860 litre yakıt, 48 cep telefonu ve 47 sim kart ele geçirildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI