Bugun...



CANSUYU Ramazan'da Milyonlara Ulaştı!


facebook-paylas
Tarih: 04-05-2023 09:23

CANSUYU Ramazan'da Milyonlara Ulaştı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  , “Bu  yılki Ramazan çalışmaları kapsamında, milyonlarca  kişiye yardım ulaştırdı. Çalışmalarını depremden etkilenen illerde yoğunlaştıran Cansuyu ayrıca, savaş ve kriz yaşanan  ülkelerde de yardım faaliyetlerinde bulundu.

Çalışmalarını depremden etkilenen şehirlerde yoğunlaştıran Cansuyu Türkiye’nin yanı sıra savaşın, çeşitli krizlerin ve yoksulluğun etkisini yoğun bir şekilde hissettirdiği ülkelerde de yardım faaliyetlerinde bulundu. 

 

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da bağışçıların zekât, fitre ,fidye ve bağışlarını gerçek muhtaçlara dağıtıldı, yetimler ile ailelerine destek olundu, yetimlere bayramlık giysiler hediye edildi, kumanyalar dağıtıldı, iftar ile sahur yemekleri ikram edildi ve ihtiyaç duyulduğu tespit edilen durumlarda ihtiyaç sahiplerine nakdi yardımlarda bulunuldu. 

 

Deprem bölgesi aşevlerimizde Ramazan boyunca iftar ve sahur ikramlarımız oldu. Yaklaşık 7 milyon porsiyon ikram yapılmış oldu.

Mobil araclarımız çadırkent, konteynerkent, lojostik merkezlerimde tatlı ikramında bulundu. Evlatlarımıza oyuncak hediyelerimiz ve bayram harclıklarımız oldu.  Yetimlerimize de ayrıca büyük bir özenle yardimlar ulaştırıldı.

İl  temsilciliklerimiz de bulundukları illerde aynı faaliyetlerde bulundular. 

Bigün değil hergün kardeşlerimizin yanında ve destekçisyiz diyen Cansuyu Yardımlaşma ce dayanışma Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi açıklamasına şöyle devam etti:

Tekirdağ  Cansuyu olarak deprem bölgesinde iftar, sahur,gıda kolisi aşevlerimize erzak yardımları yaptık. Deprem bölgesinden şehrimize gelen kardeşlerimizin eksiklikleri tamamlandı. Bağışçılarımızın adak ve şükür kurbanları kesilerek ailelere dağıtıldı. Elbise, bayramlık ve çocuk paketi hediyelerimiz oldu.

Bu noktada bize imkan sunan,  katkı sağlayan bağışçılarımıza ve bu emanetleri gercek muhtaçlara ulaştırmak için fedakarca koşuşturan gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Umut oldunuz, aş oldunuz, çocuklarımızın neşesi oldunuz. Allah razı olsun.  Allah kabul etsin. 

 

Deprem bölgesiyle alakalı çalışnalarımız ise Sadece Ramazan'da değil yaralar sarılıncaya kadar devam edecek.  El ele, gönül gönüle ,sevgi ve cömertlik ile bütün sorunları aşacağız.

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI