Bugun...



Çorlu Belediyesinin Rant Haberleri İle Ulusal Medya da Yer Alması Utanç Verici..


facebook-paylas
Güncelleme: 14-02-2024 21:41:39 Tarih: 14-02-2024 21:40

Çorlu Belediyesinin Rant Haberleri İle Ulusal  Medya da Yer Alması Utanç Verici..

 

 Çorlu belediyesinin yandaşa RANT haberinin ulusal medya da gündeme gelmesi haberine ilk sert tepki İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI SALİH öZBAY’ DAN geldi.

   ÖZBAY “ İlçemizin ismini, Çorlu belediyesinin RANT haberi ile duymak UTANÇ VERİCİ.” DEDİ.

 İyi parti Çorlu ilçe başkanı Salih ÖZBAY “ Biz artık Çorlumuzun isminin bu ve benzeri haberler ile gündeme gelmesinden yorulduk! Üzüldük ve utanıyoruz..

 CHP Genel Başkan Eski Başdanışmanı ve Eski Parti Meclisi üyesi Erdoğan Toprak'ın kardeşi Hasan Toprak'a ait olan 70 dönümlük tarla, belediyenin aldığı kararla imar rantına dönüşüyor, Çorlu'da bulunan bu tarlanın imar değişikliği, Hasan Toprak'ın CHP'den meclis üyeliği kazanmasının ardından gerçekleşirken ,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından arazinin inşaat alanı beş kat arttırılıyor.. Bu süreç el altından yürütülüyor.

 Meclis üyesi Hasan Toprak'ın başvurusu üzerine 2016'da gerçekleşen imar değişikliği, başka çiftçilerin aynı haklardan yararlanmak istemesi üzerine iptal ediliyor Ancak Hasan Toprak'ın CHP'den meclis üyesi seçilmesi sonrasında, Çorlu Belediyesi tarlanın imar dosyasını tekrar göndererek, CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir düzenleme talep ediyor ve Bu düzenleme, oy çokluğuyla kabul ediliyor.Yapılan düzenleme sonucunda, Hasan Toprak'a ait arazinin emsali 2'ye çıkarılırken, yükseklik sınırlaması kaldırılarak inşaat alanı 5 kat arttırılarak,Toprak'ın arazisinin değerini yüzde 400 yükseltiyor. Bu konular buraya gelene kadar, yetkisi olan herkes sessizliğini koruyor. Allah’tan korkun” DEDİ.

                           ÖZBAY “ ÇİFTÇİYE YOK ! YANDAŞ 1 VER! 400 AL !”

 İyi parti Çorlu ilçe başkanı Salih ÖZBAY, açıklamasının devamında ise 

“2016 yılında Meclis üyesi Hasan Toprak’ın ricasını kıramayan belediye, gerçekleşen imar değişikliğinden yararlanmak isteyen çiftçiye , “ Hasan!a var,size yok! Diyemediği için değişikliği İptal ediyor! Tabi ki yeni bir senaryo arayışı uzun sürmüyor! Hasan Toprak’ın yeniden meclis üyesi seçilmesi asla hizmet aşkı değil tabi! Çorlu belediyesi ve Büyükşehir belediyesi yeni bir düzenleme ile Hasan Toprak 1 koy ,400 Al projesini oy çokluğu ile onaylıyor. Şimdi soruyorum;

     CHP genel merkezinden yetkili ile elele vererek RANT musluklarını çalıştıran Büyükşehir ve Çorlu belediyesine Vatandaş nasıl güvenerek oy verecek?

 Bu Milletin Milli duygularını kullanarak,daha ne kadar vatandaşın hakkını ranta kurban vereceksiniz? Sizin adınıza biz utanırken, siz Vatandaştan oyu

Nasıl isteyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

  ÖZBAY “ 1 karış toprağımızı, vatandaşımızın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. 

 İyi parti Çorlu ilçe başkanı SALİH ÖZBAY, açıklamasının sonunda ise Ülke ekonomisi, enflasyon bir yandan vatandaşın belini bükerken, iktidar partisi AK parti, seçmeni korkutmaya çalışarak“ bize oy vermezsen hizmet alamazsın” tehditleri savururken, diğer yandan CHP li belediyeler, yandaşlarına RANT sağlayıp, vatandaşını yok sayarken,birbirinden farkı kalmayan bu iki partiye cevabını Milletimiz 31 Mart’ta verecektir. Buna yürekten inanıyoruz.

  ÇORLU; İYİ PARTİNİN ADAYLARINA SAHİP ÇIK!

 Çorlumuz dan ilk kez İYİ PARTİ Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan adayı çıkardı.

Bu vesile ile tarihte ilk kez Çorlu halkının sesine kulak vererek Çorlumuzun adayını onaylayan il başkanım sn. Gökhan Metiner ve yönetimine çok teşekkür ediyorum.

 1 Nisan tarihinde müstakbel Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanımız M. İlker ATASEVER ve 

Müstakbel Çorlu belediye başkanımız Akın YILMAZ ile önce“ Bu hesapları tek tek soracağız! Vatandaşımızın hakkını yemeyecek, yedirmeyeceğiz. İYİ PARTİ bu nedenle var. Bizler ve belediye başkan adaylarımız bunun için varız!

 İYİ BELEDİYECİLİK ile ÇORLUMUZU,TEKİRDAĞIMIZI ulusal kanallarda gurur duyacağımız haberler ile tanıştıracağız.Son olarak diyorum ki; RANTA VE TEHDİTLERE BOYUN EĞME İYİ ADAYLARINA SAHİP ÇIK ÇORLU “ İfadelerini kullandı.

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI