Bugun...



Çorlu SYDV Çalışmaları İle Göz Dolduruyor


facebook-paylas
Tarih: 23-03-2023 08:10

Çorlu SYDV Çalışmaları İle Göz Dolduruyor

Çorlu SYDV Çalışmaları ile Göz Dolduruyor

Ülkemizi derin bir üzüntüye boğan deprem felaketi sonrası gerçekleştirdiği çalışmalarla göz dolduran Çorlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu kez de mübarek Ramazan ayı öncesi sahaya inerek yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan erzak kolilerini Hıdırağa Mahallesinde ki ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturdu.

2 bin 900 haneye 1 Milyon 450 bin liralık nakdi yardım

Erzak kolilerinin dağıtımında bizzat görev alan Çorlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Tülay Ayvaçiçeği Hıdırağa Mahallesi sakinlerinin sıcak karşılaması ve misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken; “Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Vakfımız her Ramazan ayında mütevelli heyeti kararı ile belirlenen miktarlarda gıda yardımını nakdi olarak yapmaktadır. Bu sene de mübarek Ramazan ayı vesilesi ile bu hafta hane başına 500 lira olmak üzere toplamda 2 bin 900 haneye 1 Milyon 450 bin liralık nakdi yardım Sayın Kaymakamımız tarafından onaylanmış olup Cuma günü itibariyle vatandaşlarımızın PTT hesaplarına yatırılacaktır” dedi.

Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyoruz

Vakıf Müdürü Tülay Ayvaçiçeği açıklamalarının devamında vakıfın bütçesinden yapılan yardımların yanı sıra bakanlık tarafından uygulama alınan yardım sistemi ile gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespitini yapabildiklerini ve vatandaşların hane geliri, gayrimenkul kayıtları gibi verilerin izlenerek çalışma gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Ayvaçiçeği ayrıca mübarek ramazan ayında gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmak isteyen kişi ve kurumların yardımlarını vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırıyoruz” dedi.

Vakıf Müdürü Tülay Ayvaçiçeği açıklamaların sonunda Çorlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın depremde zarar görerek ilçemize göç eden depremzede misafirlerin hijyen malzemesi ve eşya yardımlarının devam ettiğini belirtirken “nakdi yardımlarımızda devam etmektedir. Bu vesile ile Çorlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak tüm vatandaşlarımızın mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum” sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI