Bugun...



Çorludaki Tren Kazasında Ölenler İçin Uzunköprüde Raylara Karanfil Bırakılarak Anıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen tren kazasında ölen 25 kişi, kazanın yıldönümünde Edirne’nin Uzunköprü ilçesi Demirtaş Mahallesi’ndeki tren istasyonunda raylara karanfil bırakılarak anıldı.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2023 19:40

Çorludaki Tren Kazasında Ölenler İçin Uzunköprüde Raylara Karanfil Bırakılarak Anıldı

Çorlu ilçesine bağlı Sarılar Mahallesi yakınlarında 8 Temmuz 2018’de meydana gelen tren kazasının 5. yıldönümü münasebetiyle hayatını kaybedenlerin ve yaralıların yakınları, Uzunköprü Tren İstasyonu’nda bulunan 8 Temmuz Abidesi’ne gitti. Burada kazada ölenler için yapılan 8 Temmuz Abidesi’nde bulunan raylara karanfil bırakıldı. Anma töreninde konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, yaşanan kazanın acısının halen daha taze olduğunu dile getirerek, bundan tam 5 yıl önce buradan Demirtaş Mahallesi’nden o kara trenin kalktığını dile getirdi. Tren kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları adına kürsüye gelerek konuşan kazada ölen Oğuz Arda Sel’in annesi Mısra Öz, "Burada bugün olmak herkes için çok zor, bugünü yaşamak çok zor, ne yazık ki bundan tam 1826 gün önce her gün gün sayıyorum" diyerek acılarını dile getirdi.

Kazanın yıldönümü sebebiyle düzenlenen anma programına Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ve kazada yakınlarını kaybedenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI