Bugun...



Depremde Hayatını Kaybeden Meslektaşları İçin Koştular

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışanlarından oluşan gönüller ekibi, bu yıl 8.’si düzenlenen Uluslararası Edirne Yarı Maratonu’na katılarak, 6 Şubat’ta yaşanan büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden meslektaşlarını bir kez daha saygıyla andı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2023 10:00

Depremde Hayatını Kaybeden Meslektaşları İçin Koştular

Trakya Bölgesi’nde elektrik dağıtım hizmetini üstlenen, insana saygı ve sosyal sorumluluk bilinci içerisinde topluma katma değer oluşturma misyonu ile faaliyet gösteren Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), tüm Türkiye’yi derinden sarsan deprem gerçeğini ve depremde hayatını kaybeden “enerji kahramanlarını” unutmadı.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin yaralarını sarmak, bölgenin yeniden ayağa kalkmasına destek olmak hedefiyle deprem bölgesindeki çalışmalarına devam eden TREDAŞ’ın çalışanlarından oluşan gönüllüler ekibi, depremde yitirilen meslektaşlarını anmak için 8. Uluslararası Edirne Yarı Maratonu’nda yer aldı.

16 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen, dünyanın dört bir yanından misafir ağırlayan Edirne Yarı Maratonu’na depremle ilgili farkındalık oluşturmaya destek vermek isteyen TREDAŞ çalışanları; depremde vefat eden meslektaşları için koşarken kendilerine bu fırsatı sunan yarışma organizasyonuna ve tüm katılımcılara da teşekkürlerini sundu.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI