Bugun...



Edirnede Sayılan Oylar Çuvallar İle Adliyeye Getiriliyor

Edirne’de gerçekleştirilen ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi’nde oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayımı tamamlanan oylar çuvallar ile Edirne Adliyesine getiriliyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2023 19:40

Edirnede Sayılan Oylar Çuvallar İle Adliyeye Getiriliyor

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin tamamlanmasının ardından sayımı tamamlanan oylar, çuvallarla okullardan Edirne Adliyesi’ne getiriliyor. Adliyeye getirilen çuvallar seçim kurulu görevlilerine teslim ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi’nde oy verme işleminin saat 17.00 itibariyle tamamlanmasının ardından seçim müşahitleri tarafından sayımı tamamlanan oy pusulaları görevlilerce Edirne Adliyesine getiriliyor.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde de sandıklarda zarfların tasnifi ve oyların sayımının ardından sandık kurulları tarafından hazırlanan belgeler, İl Seçim Kurulu’na gelmeye başladı. Yurt genelinde olduğu gibi Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde de Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde oy verme işlemi 17.00 itibari ile sona erdi. Oy verme işleminin bittiği okullarda zarfların tasnifi ve oyların sayımına sürüyor. İşlemleri biten seçim sonuçları, görevli kurul üyeleri tarafından İlçe Seçim Kurulu’na getirilmeye başlandı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI