Bugun...



Ergene'de asfalt çalışmaları devam ediyor


facebook-paylas
Tarih: 23-08-2021 13:09

Ergene'de asfalt çalışmaları devam ediyor


Her yıl ilçe genelinde yaptığı asfalt çalışmalarını arttırarak sürdüren Ergene Belediyesi, asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Sevgi Kenti Ergene İlçesinde asfalt sorununu tamamıyla ortadan kaldırmak için ilçe genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Ergene Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesi ve Oğuzhan Caddesinde asfalt çalışmalarında bulundu. Bu zamana kadar Ergene’de 200 km yol çalışması yapan Ergene Belediyesi asfalt sorununu %90’a indirgedi. Asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yoları da tamamıyla yenileyen Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların takdiriyle karşılanıyor.
Ergene Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yaman ile Cumhuriyet Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak ilçemizde asfalt çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Kent genelinde konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Asfalt çalışmalarımızın yanında ekiplerimiz ayrıca ilçe genelinde deforme olan yolarda yenileme, kaldırım oluşturma ve çevre düzenlemesi çalışmalarında da bulunuyor” dedi.
Toplamda 200 KM Yol Çalışması Yaptık
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene halkı için 7/24 çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın daha modern bir ilçede yaşamalarını sağlamak için ekiplerimizle birlikte 7/24 sahada çalışıyoruz. Belediyemizin toplamda yapmış olduğu yol çalışması 200 km oldu, halkımıza ne söz verdiysek yerine getiriyoruz, asfalt ihtiyacı olan sokaklarımızı, caddelerimizi tek tek asfaltlıyoruz. Asfalt çalışmalarımız plan ve program dahilinde diğer mahallelerimiz de de devam edecek” dedi.
Başkanımıza Teşekkür Ederiz
Ergene Belediyesinin yapmış olduğu asfalt çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri, “Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel mahallemizde neye ihtiyacımız varsa sağ olsun bu ihtiyaçlarımızı ortadan kaldırdı. Mahallemizde asfalt hizmetinin yanı sıra temizlik hizmetini de düzenli bir şekilde alıyoruz. Belediye Başkanımıza bu değerli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI