Bugun...



Ergene ETB Başkanı Görevinden İstifa Etti


facebook-paylas
Güncelleme: 26-06-2023 19:32:47 Tarih: 28-06-2022 01:40

Ergene ETB Başkanı Görevinden İstifa Etti

Ergene Erzincan, Tunceli, Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Derya Yurtalan görevinden istifa etti. Yurtalan istifasını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

İşlerinin yoğunluğu ve işlerinden dolayı çoğunlukla şehir dışında olmasının nedeniyle başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Derya Yurtalan şu sözlere yer verdi:'' Ergene, Erzincan,Tunceli, Bingöl sosyal yardımlaşma Birlik ve Beraberlik derneği Kıymetli Erzincan,Tunceli, Bingöl dernek üyeleri ve kıymetli dostlarım. Son zamanlarda işlerimin yoğun ve çoğunlukla şehir dışında olması sebebiyle ve oligarşi sebebiyle Ergene, Erzincan, Tunceli, Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Birlik Beraberlik Dernek başkanlığından istifa ettiğimi duyurmak istiyorum. 

Dernek başkanlığına seçildiğim günden itibaren bölgemizde çok güzel ilişkiler, faaaliyetler kurduk, çok güzel dostluklar edindik. Yönetimim, üyelerim ve tüm dostlarımla bağım her zamanki gibi devam edecektir. Bu süreçte yanımda olan destek olan sevgisine saygısını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Görevi yönetim kurulu üyemiz kıymetli abimiz Mehmet Örnek'e devrettim. Görevi devralan başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.''

oligarşi nedir ? 

Az ve belirli sayıda kişinin, bir ülkenin veya müessesenin idaresini ellerinde bulundurup, hakimiyet teessüs etmeleri. Gerçek iktidarın birkaç kişinin, bir grubun, birkaç ailenin veya bir sınıfın elinde bulunduğu idare tarzıdır. Menfi mana ifade etmekte olup, sosyal ve siyasi hakların sınırlandırıldığı, kamu gücünün belli bir azınlık lehine adaletsizce kullanıldığı idareler oligarşik idarelerdir.
 

Kaynak: muğla haber







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI