Bugun...



Ergenede Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi anısına satranç turnuvası düzenlenecek. Turnuva 18-19 Mart tarihlerinde Marmaracık Mahallesi’nde yer alan Ergene Belediyesi Göl Restoran’da gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2023 10:40

Ergenede Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Düzenlenecek olan turnuva ile ilgili olarak Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, ”18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Satranç Turnuvası 18 - 19 Mart 2023 tarihinde Ergene Göl Restoranda gerçekleştirilecektir. 3 ayrı kategoride düzenlenecek müsabakalara sporcu öğrenciler 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı ile açık kategorilerde yarışılabilecektir. Her kategoride ilk 3 dereceye hak kazanan sporculara ve ilk 3 bayan sporcuya madalya verilecektir. Tüm detaylar yönergede belirtilmiştir” denildi.

2013 - 2014 - 2015 ve 2016 doğumlu sporcu öğrencilerin katılabileceği satranç turnuvasına katılacak olan çocuklardan, deprem felaketinden etkilenen çocukların yaralarını sarmak ve acılarını bir nebze de olsa hafifletmek için turnuvaya gelirken, deprem bölgesine gönderilmek üzere yanlarında oyuncak getirmeleri de istendi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI