Bugun...



Ergenenin Gençleri Tekirdağ Şampiyonu

Ergene’de eğitim-öğretim veren kurumlar arasında yer alan Ergene Anadolu Lisesi Hentbol Takımı Tekirdağ il birincisi olarak Edirne’de düzenlenecek olan bölge şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

facebook-paylas
Tarih: 28-12-2022 09:50

Ergenenin Gençleri Tekirdağ Şampiyonu

Tekirdağ Genç Erkekler Hentbol Şampiyonası’nda tüm maçlarını kazanarak Tekirdağ il birincisi olan Ergene Anadolu Lisesi Hentbol Takımı’nın sporcu öğrencileri beraberinde okul müdürleri Kamil Duman ve beden eğitimi öğretmenleri Sevilay Öztürk eşliğinde Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’yı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Edirne’de düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Tekirdağ temsilcisi olarak boy gösterme hakkı elde eden Ergene Anadolu Lisesi Genç Erkekler Hentbol Takımı sporcuları ziyarette moral depoladı.

Okul Müdürü Kamil Duman, sportif faaliyetlere verdiği önem ve destek için Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’ya tüm öğrenciler ve veliler adına teşekkür ederken, Kaymakam Taşçı da gençleri tebrik ederek takım oyuncuları ve öğretmenlerle sohbet edip Edirne’ de yapılacak müsabakalarda başarılar diledi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI