Bugun...



Fatih Erbakan: 1 Nisandan İtibaren Ahlaklı Belediyecilik Dönemini Yeniden Refahla Başlatacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlgiyle karşılanan Erbakan, "Tekirdağ’da da, Çerkezköy’de de 1 Nisan’dan itibaren Milli Görüş belediyeciliğini, ahlaklı belediyecilik dönemini Yeniden Refah’la başlatacağız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2024 19:50

Fatih Erbakan: 1 Nisandan İtibaren Ahlaklı Belediyecilik Dönemini Yeniden Refahla Başlatacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine gelerek halkla buluştu. Burada kısa bir konuşma yapan Erbakan, “İnşallah Çerkezköy’deki çalışmalarınızın da bereketli olmasını, zaferle sonuçlanmasını ve Çerkezköy’deki çalışmalarınızın da 1 Nisan’dan itibaren ahlaklı belediyecilikle noktalanmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Buradaki Çerkezköy Belediye Başkan Adayımıza da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza da başarılar diliyorum. İnşallah Tekirdağ’da da, Çerkezköy’de de 1 Nisan’dan itibaren Milli Görüş belediyeciliğini, ahlaklı belediyecilik dönemini Yeniden Refah’la başlatacağız” diye konuştu.

Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nın Mehmet Çakı olduğunu ifade eden Erbakan, Tekirdağ ve tüm ilçelerde ahlaklı belediyecilik anlayışı için halktan destek istedi. Erbakan buradaki konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine hareket etti.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI