Bugun...



Görev Süremiz Boyunca Yolumuza Devam Edeceğiz!


facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 23:11

Görev Süremiz Boyunca Yolumuza Devam Edeceğiz!

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Karıksız, sosyal medyada dolaşan yönetim kurulu üyeleri istifa etti söylentilerine karşı Çorlu kamuoyuna bilgilendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayılan Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyelerinin istifa ettiği söylentileri sebebi ile Oda Başkanı Recep Karıksız Çorlu kamuoyuna konu hakkında bilgilendirmede bulundu. Görev süreleri boyunca tüm üyelerin görev başında olduklarını belirten Başkan Karıksız, 'Birkaç gündür gündemimizi meşgul eden ve geçtiğimiz hafta sonuna doğru bazı yönetici arkadaşımızın sosyal medya üzerinden Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticiliğinden istifa ettiklerini duyurmuşlardı. Fakat şu ana kadar odamıza gelip resmî olarak istifa dilekçelerini sunmamışlardır.

Konunun ne olduğuna gelince eski başkan Murat Turna ile ilgili odamıza tekrardan başkan olarak döneceğinin söylentilerinin çıktığını ve bazı yönetici arkadaşlarımız bana gelip bildirdiler. Ben de bu konu ile ilgili yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı toplayarak toplantı yaptık. Yapmış olduğumuz toplantıda Murat Turna başkanın tekrar başkan olarak geriye gelebilmesi için bütün yönetim kurulunun istifa edip tekrardan seçime gidilmesi gerekmekte olduğunun iki sene sonra zaten seçim olacağından yönetim kurulundaki arkadaşlarımız istifa edip tekrardan bir seçim yapılmasına gerek olmadığını ve tekrardan seçime gidilmesinin hem odaya hem de üyelere külfet olacağının böyle bir istifaların uygun olmadığının kararını aldık.

Fakat içimizden bazı arkadaşlar bizimle aynı görüşte olmadığı için bu istifalar gerçekleşmiş oldu. Ben ve yönetimim görevimizin başındayız iki yıl boyunca da görevimiz neyi gerektiriyorsa sorumluluğumuzun bilincinde yolumuza devam edeceğiz.' şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI