Bugun...



KARDEŞ ŞEHİRİNE 30 BİN MASKE


facebook-paylas
Tarih: 23-08-2021 13:07

KARDEŞ ŞEHİRİNE 30 BİN MASKE

Ergene Belediyesinin Makedonya’da ki kardeş şehri olan Radoviş Belediyesine Covid19’la mücadele amaçlı gönderdiği 30 bin adet yüz maskesi teslim edildi. 
Tüm dünyanın Covid19’la mücadele ettiği süreçte Ergene Belediyesi Makedonya’da ki kardeş şehri olan Radoviş Belediyesine 30 bin adet yüz maskesi gönderdi. Ergene Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile gönderilen yüz maskeleri Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov ve Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer tarafından teslim alındı. 
Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Belediye Meclis üyelerine teşekkürlerini ileterek yapmış olduğu açıklamasında, “Türkiye’de ki kardeş şehrimiz olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Belediyesi Meclis üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ergene Belediyesinden gelen 30 bin adet yüz maskesi başta Radoviş Belediyemiz olmakla birlikte Kuzey Makedonya da bir çok yere dağıtacağız. Göstermiş oldukları dostluk çerçevesi içerisinde ve yapmış oldukları bu yardımlardan dolayı Ergene Belediye Başkanlığına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Biz mesafeleri yok sayan duygularla, geçmişten günümüze sevgimizi, bağlılığımızı, vefamızı, kardeşliğimizi ve birliğimizi koruduk, her daim de korumaya kararlıyız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Makedonya’da ki kardeş şehrimiz Radoviş Belediyesi ile gönül köprüsü dayanışmamızı sürdürüyoruz. Ergene Belediye Meclisimiz tarafından alınan kararla 30 Bin adet yüz maskesi Covid19’la mücadele de destek olması için kardeş şehrimiz Radoviş’e teslim edilmiştir, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI