Bugun...



Kayıp Olarak Aranan Gençten Acı Haber Geldi

Tekirdağ’da dünden itibaren kayıp olarak aranan 28 yaşındaki İrem Çakıroğlu’ndan acı haber geldi. Kayıp olmasının ardından arama çalışmalarına katılan arkadaşları tarafından Ayvacık Mahallesinde ormanlık alanda İrem Çakıroğlu’nun cansız bedeni bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-07-2022 15:23:05 Tarih: 28-07-2022 15:00

Kayıp Olarak Aranan Gençten Acı Haber Geldi

Saray ilçesinde kuaförlük yapan İrem Çakıroğlu, dünden itibaren her yerde aranıyordu. En son dün öğle sıraları Kırklareli Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesi istikametine otomobiliyle çıktığı belirlenen Çakıroğlu’nun telefonuna ulaşamayan ve kendisinden haber alamayan ailesi çocuklarının başına bir şey gelmesinden korktukları için Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Ailesi ve arkadaşları tarafından da aranan İrem Çakıroğlu’nun otomobili Ayvacık Mahallesinde ormanlık alanda bulundu. Çakıroğlu’nun cansız bedeni ise otomobiline yaklaşık 100 metre mesafede asılı olarak bulundu.

Olayın duyulmasının ardından olay yerine gelen ailesi ve yakınları sinir krizi geçirirken, Çakıroğlu’nun cansız bedeni olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI