Bugun...



Kırklarelide Silahlı Kavga: 1 Yaralı, 2 Tutuklu

Kırklareli’de hastaneye yaralı gelen bir şahsın olayınca polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada, 2 kişi yakalanarak, sorgulamalarının ardından sevk edildikleri mahkemede tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 01-02-2023 09:50

Kırklarelide Silahlı Kavga: 1 Yaralı, 2 Tutuklu

Edinilen bilgiye göre, sırt ile kalça kısmında bıçak yarası ve sağ ayakta silah yarası şikayeti ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran bir kişinin olduğunun bildirilmesi üzerine, yaralı M.E.D. isimli şahsın alınan beyanında; E.C. ve E.E. isimli şahısların ikametine gelerek kendisini nedensiz yere yaraladıklarını ve şikâyetçi olduğunu bildirmesi üzerine, olay ile ilgili polis ekiplerince çalışma yapıldı.

Yaralı M.E.D.’nin ikametinin çevresinde yapılan araştırmada, yaralı şahsın kendisine ait olduğunu beyan ettiği aracın arka koltuklarının üzerinde siyah şüpheli bir çantanın görülmesi üzerine yapılan kontrolde, çantanın içinde 8 adet kurusıkıdan bozma olduğu anlaşılan tabanca bulunarak, muhafaza altına alındı.

Devamında yapılan çalışmalarda, olaya karışan E.C. ve E.E. yakalandı. E.C.’nin üzerinde olayda kullanılan suç aleti bıçak ve olayda E.E.’nin kullandığı öğrenilen kurusıkıdan bozma tabanca bulunarak muhafaza altına alındı.

Şüphelilerin alınan ifadelerinde, E.C. ile M.E.D. arasında husumet bulunduğunu ve olayın bu sebeple çıktığını, E.C. isimli şahsın M.E.D. isimli şahsı bıçakladığını; E.E.’nin ise evde masanın üzerinde bulunan silahla M.E.D.’yi yaraladığını ve silahın kendilerine ait olmadığını beyan ettikleri öne sürüldü.

Şüpheliler E.C. ile E.E., sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI