Bugun...



Kırklarelinde 6 Şüpheli Hırsızlıktan Yakalandı

Kırklareli’nde çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 6 zanlı tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-06-2023 10:20

Kırklarelinde 6 Şüpheli Hırsızlıktan Yakalandı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünce hırsızlık olaylarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı, otodan hırsızlık, evden hırsızlık, açıktan hırsızlık, olaylarının hırsızlık büro amirliğince yapılan çalışmalarda yakalanan 32 adet hırsızlık kaydı bulunan Ö.K. ve A.O.Y. isimli şahıslar yakalandı. Her iki şüpheli işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırklareli’nde başka bir oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak mağdur E.B.’nin adına kayıtlı park halinde bulunan, içerisinde 300 kilo demir ve farklı malzemelerin bulunduğu panelvan tipi aracının çalındığı ve şikâyetçi olduğunu beyan etmesi üzerine, Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda bahse konu olayı gerçekleştiren G.E. ve L.S. isimli şahıslar yakalandı. Şüpheliler aynı gün çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Kırklareli’nde kamu okullarından hırsızlık yapan ayrıca hakkında "kamu kurumundan hırsızlık" suçundan 15 yıl hapis cezası bulunan E.D. isimli şahıs, yapılan çalışmalarda yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kırklareli’nde Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda, 49 adet çeşitli hırsızlık suçundan kaydı bulunan C.D. isimli şahıs yakalandı. Şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI