Bugun...



Kırklarelinde Vatandaşlar Sokağa Döküldü, Erdoğanın Zaferini Kutladı

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kesin olmayan sonuçlara göre kazanması sonrası Kırklarelililer sokaklara çıkarak kutlama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2023 23:00

Kırklarelinde Vatandaşlar Sokağa Döküldü, Erdoğanın Zaferini Kutladı

Kesin olmayan sonuçlara göre 13. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi üzerine Kırklareli’nde kutlamalar başladı. Ellerinde AK Parti, MHP ve Türk bayrakları alan partililer AK Parti İl Başkanlığı önünde toplandı. Müzik eşliğinde partililer kutlamalar yaptı. Araç konvoylarının da başladığı kentte yakılan meşaleler ve çalan müzikler eşliğinde partililer yürüyüş yaptı. Kutlamalar daha sonra Özgürlük ve Demokrasi Meydanında devam etti.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, herkesin zaferini kutladığını belirterek, “Sizler bu ülkedeki vatansever kimler olduğunu gösterdiniz. Kendi kısa vadeli menfaatlerini ülkesinin uzun vadeli kalkınmasına, gelişmesine değişmeyen insanlar olduğunu gösterdiniz. Yorucu ama zevkli, uzun ama hedefine ulaşan maratonu hep beraber yürüttük. Bu maratonun sonunda bir hedefimiz vardı, tüm dünyanın diz büktürmek istediği Recep Tayyip Erdoğan’ı 21 yıldır iktidarda tuttuğumuz gibi önümüzdeki yüzyıl içinde hazırlayıp iktidara oturtturmak Türkiye’nin yönetimini emin ellere vermek vardı” dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI