Bugun...



Marmara Denizinin Tekirdağ Kıyıları Kırmızı Yosunla Kaplandı

Marmara Denizi’nin Tekirdağ kıyıları kırmızı yosunla kaplanırken, balıkçılar bu durumun normal olduğunu endişelendirecek bir durum olmadığını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 21-09-2023 12:40

Marmara Denizinin Tekirdağ Kıyıları Kırmızı Yosunla Kaplandı

Marmara Denizi’nin Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi kıyıları kırmızı yosunla kaplandı. Kırmızı yosunla karşılaşan vatandaşlar bu durum karşısında endişelenirken, bölgede balıkçılık yapan vatandaşlar ise kırmızı yosunların zaman zaman etkili olan fırtına ile geldiğini belirtiyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Balıkçı Erdal Coşkunçay, "Hava muhalefetinden dolayı herhangi bir sıkıntısı yok. Denizin kendi yosunu. Sert fırtınalardan dolayı kıyılara yakın olan taşların dibindeki yosunlar dalgaların vermiş olduğu etkiyle kıyılara vurmaktadır. Al diyor sana herhangi bir sıkıntısı yok ters fırtınayla birlikte geri denize dönerler" dedi.

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu ise açıklamasında, yosunların kirlilikten kaynaklanmadığını ifade ederek, "Poyraz son günlerde etkili olması nedeniyle yosunlar arttı. Tekrar havaların sakinleşmesiyle yosunlarda dağılacaktır. Vatandaşların tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok" diye konuştu.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI