Bugun...



MARMARAEREĞLİSİ’NDE BOZUK YOL KALMAYACAK


facebook-paylas
Tarih: 26-08-2021 01:53

MARMARAEREĞLİSİ’NDE BOZUK YOL KALMAYACAK

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar alt yapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarda kilitli parke taş döşeme çalışmaları ile devam ediyor.
 
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, göreve geldiği günden bu yana “Hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek, bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” düsturuyla yol yapım çalışmalarının talimatını vermişti. İlk günden bu güne Marmaraereğlisi genelinde bir yandan kilit parke taş bir yandan da sıcak asfalt çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.
 
Kilit Parke çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata “Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında özellikle alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda; kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak.İlçe genelinde tüm çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Bozuk yol kalmayıncaya kadar yol çalışmalarımız devam edecek.’’ İfadelerini belirtti.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MARMARA EREĞLİSİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI