Bugun...



Mekke'nin Fethi Programı Düzenlendi


facebook-paylas
Tarih: 02-01-2023 14:03

Mekke'nin Fethi Programı Düzenlendi

Çorlu'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı tarafından Mekke'nin Fethi Programı düzenlendi. 

Halkeğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen Mekke'nin Fethi programının açılışında konuşan AGD Çorlu Şube Başkanı Faruk Özdemir, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek; "Anadolu Gençlik Derneği'nin ilk günden bu yana geleneksel olarak kutladığı Mekke'nin Fethi programı bu yıl da tüm Türkiye'de 81 şubemizde yüzlerce noktada icra edilmektedir. Diğer taraftan yılbaşı gecesi eğlencesi adı altında tüm dünya ve halklarının çirkinliklerini ve kötülüklerinin dayatılmasına karşı tavır almanın gerekliliği ve doğruluğuna inanıyoruz. Değerli misafirlerimizin bu gece burada bizimle birlikte bulunuyor oluşu bir kimliğin en güzel şekilde ortaya konulması demektir. Herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

Hazırlanan videoların izlenmesinden sonra AGD ortaöğretim komisyonunun hazırladığı koro sunumlar gerceklestirdi. Siyer-iNebi yarışmasında dereceye girenlere ödül takdim edildi. Tekirdağ il Vaizi  Mikail Zor tarafından Mekke'nin Fethi sununu gerceklestirildi. İl vaizi asıl fethedilmesi gereken gönüllerdir. Artık her mümin yarından itibaren bir gönule nasıl girebilirim, bir gonlü nasıl kazanabilirim, bir gonlü nasıl fethedebilirim derdinde olmalidır. Dedi.

Programa  Akparti ilçe Baskanı Mustafa Keskin, Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı  Aytuğ Aslan, Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi, ihh ilçe Başkanı Cemalettin Günay ve çok sayıda vatandaşlar katıldı







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇORLU Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI