Bugun...



Mektebim Koleji 10 Kasım’da Selanik’te Ata’mızın Evindeydi


facebook-paylas
Tarih: 11-11-2022 21:39

Mektebim Koleji 10 Kasım’da Selanik’te Ata’mızın Evindeydi

Adını Atatürk’ün kurmuş olduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji öğrencileri, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84.yıldönümünde aynı anda Selanik’te Atatürk Evinde ve Çorlu’da okullarında Ata’yı anmak üzere hazır bulundular. Mektebim Koleji Çorlu ve Tekirdağ Kampüslerinden idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla Selanik’e hareket eden kafile, 10 Kasım 2022 Perşembe günü yerel saat ile 09.05’te, Selanik’te, Atatürk’ün doğduğu evde Türkiye Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen resmi törene katılmanın gururunu yaşadı.

 

Mektebim Koleji 10 Kasım’da Selanik’te, Ata’mızın Evinde!

Mektebim Koleji Çorlu ve Tekirdağ Kampüsleri, 10 Kasım’da, öğretmen, öğrenci ve velileriyle birlikte Ata’mızın doğduğu topraklardaydı. O’nu daha iyi anlayabilmek ve hissedebilmek, O’nun baktığı yerden dünyaya bakabilmek için Ata’mızın evinde bulunan grup, 10 Kasım günü saat 09.05’te Atatürk'ün doğduğu evde yapılan resmi törene katılarak Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve saygılarını bir kez daha gösterme fırsatı buldu. Yaşamları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşayan öğrenciler, bir 10 Kasım’da Ata’nın doğduğu topraklarda, O’nun evinde; O’nu gururla, saygıyla ve minnetle bir kez daha anmanın mutluluğunu ve gururunu yaşayarak ülkelerine döndüler.

 

Selanik'te, Çorlu'da, Her Daim Kalbimizde...

Mustafa Kemal ATATÜRK fikirleri ve idealleri ile sonsuza kadar hep bizimle!

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü öğrencileri, Ata'mızın aramızdan ayrılışının 84.yıldönümünde, Selanik'te Atatürk Evinde katıldıkları programla birlikte okullarında gerçekleştirilen programla da Atatürk’e olan sevgi, saygı ve bağlılıklarını bir kez daha dile getirdiler. Saat 09.05’te bahçede yapılan Anma Töreninin ardından, başta Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Okul Kurucusu Emre KART olmak üzere, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda, günün anlamına istinaden yapılan konuşmalar, okunan şiirler, söylenen şarkılar ve öğrenciler tarafından sunulan "Yaşadım Diyebilmen İçin" adlı oratoryo ile oldukça duygulu dakikalar yaşandı.

 

Mektebim Koleji öğrencileri, gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle, Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem, minnet ve gururla bir kez daha anarak, her zaman ve her koşulda fikirleri ve idealleri ile O'nu sonsuza kadar yaşatacaklarına söz verdiler.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI