Bugun...



Mektebim Koleji Erasmus Projesi İle Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı Ziyaret Etti


facebook-paylas
Tarih: 23-08-2022 16:12

Mektebim Koleji Erasmus Projesi İle Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı Ziyaret Etti

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü öğrencileri, Ulusal Ajans ve Avrupa Birliği işbirliğiyle gerçekleştirdikleri Bükreş merkezli ERASMUS+ Projesi hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla, Kampüs Müdürleri İlkay ENGİN ve Projeden Sorumlu Öğretmenleri Gözde ÖZ ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin ERDOĞAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü öğrencileri yurt içinde ve yurt dışında projeler geliştirmeye, bulundukları çağa tanıklık etmeye, öğrenmeye, keşfetmeye, farklı bakış açıları geliştirmeye ve kültürlerarası diyalog kurmak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalara devam ediyorlar.

Bu kapsamda gerçekleştirdikleri ERASMUS+ projesi dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Hüseyin ERDOĞAN’ı ziyaret eden Mektebim Koleji öğrencileri, Romanya’nın başkenti Bükreş’te kaldıkları iki hafta boyunca katıldıkları proje, gördükleri uygulamalı eğitimler ve kültürel gözlemleriyle ilgili paylaşımlarda bulunarak, projenin kendilerine kazandırdıkları mesleki ve bireysel kazanımları aktardılar.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Hüseyin ERDOĞAN, okul idarecileri ve öğrencilerini kabul ettiği görüşmesinde, Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü öğrencilerinin gerçekleştirmiş olduğu bu projeyle bölgedeki diğer gençlere örnek oluşturacağını dile getirdi. Ayrıca ERDOĞAN, mesleki gelişim açısından farklı sağlık uygulamalarını yerinde deneyimleme imkanı yarattıkları ve farklı kültürleri tanıma noktasında vizyon kazandıracak projeler geliştirdikleri için öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

MEKTEBİM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ERASMUS PROJESİYLE BÜKREŞ’TEYDİ

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü MTAL Hemşire Yardımcılığı Bölümü öğrencileri, Romanya’nın başkenti Bükreş’te AB Erasmus+ kapsamında “Health Practise in Europe” (Avrupa’da Sağlık Uygulamaları) isimli bir proje gerçekleştirdiler. 22 Mayıs-04 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen proje çerçevesinde öğrenciler, Dr.I.Cantacuzino ve Victoria Spitalul adlı sağlık kuruluşlarında iki hafta boyunca hastaların bakımı, beslenme, hastalıklarla ilgili takip, kadın-doğum ile ilgili uygulamalar ve bebek bakımı alanlarında staja katıldılar. Programa katılan öğrenciler eğitim aldıkları iki hafta sonunda hem Avrupa’nın prestijli sağlık kurumlarında mesleklerine yönelik yaptıkları staj sonunda sertifika almaya hak kazandılar hem de yabancı dil gelişimlerine katkı sağlamış oldular.

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü öğrencileri, proje kapsamında iki hafta geçirdikleri Bükreş’te katıldıkları sağlık uygulamaları dışında kültürel geziler de gerçekleştirerek, bulundukları ülkenin kültürel değerlerini de yakından tanıma fırsatı yakaladılar. 

ÖĞRENCİLER BÜKREŞ’TE ÇORLU KAYMAKAMI SN.CAFER SARILI İLE BULUŞTU

AB Projeleri Erasmus Plus kapsamında 22 Mayıs-04 Haziran 2022 tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te bulunan Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü öğrencileri, Bükreş’te bulundukları son günde büyük bir sürprizle karşılaştı. Çorlu Kaymakamı Sn. Cafer SARILI ve Çorlulu iş insanları ile buluşan kafile, bir müddet sohbet ederek projeleriyle ilgili paylaşımlarda bulundular.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI