Bugun...



Mhp İlçe Başkanlığının Köyüm Benim Temalı Buluşmaları Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, sahadaki çalışmalarını hızlandırarak, muhtarlarla ‘Köyüm Benim’ temalı sohbet programında bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2022 17:10

Mhp İlçe Başkanlığının Köyüm Benim Temalı Buluşmaları Devam Ediyor

Daha önce de muhtarlarla 2 defa bir araya gelen Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, ‘Köyüm Benim’ temalı sohbet programlarına devam ediyor. MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, Süleymanpaşa’daki muhtarlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, yemek programında muhtarlara yönelik bir açıklama yaparak, “Mahallelerimizdeki sesler sizlersiniz. Her türlü istekleri bizlere iletebilirsiniz. Bizler her zaman buradayız. Telefonum tüm muhtarlarıma 7/24 açıktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar mahalle ziyaretlerimizi düzenli olarak gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere tüm mahallelerimize düzenli olarak ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şu an da MHP olarak ‘Köyüm Benim’ temalı sohbet programlarımız genel merkezimizin talimatı ile gerçekleşmektedir” dedi.

Süleymanpaşa mahalle muhtarları; programda iyi dileklerini, isteklerini ve önerilerini dile getirerek, bu şekilde gerçekleşen programların mahallelerindeki istekleri iletmek konusunda faydalı olduğunu söyledi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI