beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



MÜSİAD Tekirdağ, “Cevherden Makineye’25 Zirvesi”nde Yerini Aldı

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, sanayide dönüşüm ve milli üretimin geleceğine ışık tutan “Cevherden Makineye’25 Zirvesi”ne katıldı. 16 Nisan 2025 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen zirve, MÜSİAD Makine ile Kimya, Metal ve Maden Sektör Kurulları iş birliğinde düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2025 23:11

MÜSİAD Tekirdağ, “Cevherden Makineye’25 Zirvesi”nde Yerini Aldı

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, sanayide dönüşüm ve milli üretimin geleceğine ışık tutan “Cevherden Makineye’25 Zirvesi”ne katıldı. 16 Nisan 2025 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen zirve, MÜSİAD Makine ile Kimya, Metal ve Maden Sektör Kurulları iş birliğinde düzenlendi.

YERLİ TEKNOLOJİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM GÜNDEMDEYDİ

Sanayide dijital dönüşüm, sürdürülebilir üretim, yerli teknoloji ve milli üretim konularının masaya yatırıldığı zirvede, sektörün geleceğine yön verecek paneller, oturumlar ve sunumlar gerçekleştirildi. Etkinlik boyunca sektör temsilcileri arasında bilgi alışverişi sağlanırken, yeni iş birliği fırsatlarının da kapısı aralandı.

MÜSİAD TEKİRDAĞ GÜÇLÜ KADROSUYLA KATILDI

Zirvede MÜSİAD Tekirdağ’ı temsilen; Kimya, Metal ve Maden Sektör Kurulu Başkanı Hasan Yahşi, Makine Sektör Kurulu Başkanı Muharrem Sarıgül, Kurul Üyesi Özgür Çavuşoğlu, Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı Serdar Pirpir, MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO) Başkanı Burak Gül, Karz-ı Hasen Başkanı Mehmet Sungur, Basın ve Medya Komisyonu Başkanı Hasan Ünver ile Genç MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Kasım Azak yer aldı.

“BU VİZYONUN BİR PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Zirveye ilişkin değerlendirmede bulunan Kimya, Metal ve Maden Sektör Kurulu Başkanı Hasan Yahşi, etkinliğin önemine dikkat çekerek, “Sanayimizin temel yapı taşlarından biri olan kimya, metal ve maden sektörlerinin dönüşüm sürecine katkı sunmak adına düzenlenen bu tür etkinliklerde yer almak bizim için son derece kıymetli. MÜSİAD Tekirdağ olarak bu vizyonun bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Makine Sektör Kurulu Başkanı Muharrem Sarıgül ise yaptığı açıklamada, “Makine sektöründe yerli ve milli üretimin önemi her geçen gün daha da artıyor. Cevherden Makineye’25 Zirvesi, bu alandaki gelişmeleri takip etmek ve sektörler arası iş birliğini güçlendirmek açısından oldukça değerliydi. Katılım sağlamaktan dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇORLU Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI