Bugun...



Öğrencilere Doğal Afet Eğitimi

Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme Yönetimi öğrencilerinin organizasyonuyla İnegöl Belediyesi ve İNDAK iş birliğinde Hacı Sevim Yıldız-3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik doğal afet farkındalığı eğitimleri verildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-05-2024 11:10

Öğrencilere Doğal Afet Eğitimi

Uludağ Üniversitesi İşletme Yönetimi 1B sınıfı öğrencileri Sudenur Çakır, Sümeyra Türk, Ahmet Erdem Erçevik, Fatmanur Şahin ve Vedat Bayraktar, İnegöl Belediyesi ile İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma (İNDAK) Ekibi iş birliğinde lise öğrencilerine yönelik doğal afetler farkındalık eğitimi ve bu çerçevede etkinlikler düzenledi. Doğal afet bilincini arttırmak adına yapılan etkinlik ve eğitimlere lise öğrencilerinin ilgisi yoğun oldu.

Hacı Sevim Yıldız-3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen doğal afet farkındalık eğitimlerinde, İNDAK yöneticileri ile üniversite öğrencileri sınıflarda öğrencilere eğitimler verdi. Deprem çantası içeriği, deprem öncesi ve sonrasında yapılacaklar başta olmak üzere verilen eğitimlerin yanı sıra fotoğraf sergisi ile arama kurtarma ekipmanları tanıtımının yapıldığı sergi öğrencilerden büyük ilgi gördü.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI