Bugun...



Okul Sporları Oryantiring Tekirdağ İl Birinciliği Ergenede Yapıldı

Okul sporları küçükler ve yıldızlar kategorisi Oryantiring Tekirdağ İl Birinciliği yarışmaları Ergene’de gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2023 11:50

Okul Sporları Oryantiring Tekirdağ İl Birinciliği Ergenede Yapıldı

Tekirdağ genelinde bulunan Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde gerçekleştirilen Oryantiring Turnuvası, Ergene ilçesi Marmaracık Mahallesi’nde yapıldı. Okul Sporları Tekirdağ Oryantiring İl Birinciliği’nde bireysel ve takım olarak yarıştıkları turnuvada, kız ve erkek kategorilerinde sonuçlar belli oldu. Sonuçlara göre küçük kız takım sıralama birincisi Marmaracık Ortaokulu, yıldız kız takım sıralama birincisi Şehit Piyade Arman Galata Ortaokulu, küçük erkek takım sıralama birincisi Özel Çorlu Bahçeşehir Ortaokulu, yıldız erkek takım sıralama birincisi Marmaracık Ortaokulu oldu.

Organizasyonun ödül töreninde dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri sırasıyla; oryantiring il birincisine Ergene Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü Kerem Yavaş, oryantiring il ikincisine Ergene İlçe Mal Müdürü Nevzat Yabar, oryantiring il üçüncüsüne Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, oryantiring il dördüncüsüne ise Oryantiring Tekirdağ İl Temsilcisi Engin Ülgey tarafından verildi.

Düzenlenen yarışmalarda derece elde eden takım ve sporular Oryantiring Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etme hakkı elde ettiler.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI