Bugun...



Özcan:'' Yapmayın! Halkımızın Milyonlarca Lirasını Heba Etmeyin''


facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2022 19:36:34 Tarih: 13-02-2022 12:12

Özcan:'' Yapmayın! Halkımızın Milyonlarca Lirasını Heba Etmeyin''

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Muratlı Belediyesi'nin yapmadığı ve yarım bıraktığı işlere sitem etti.

 

Başkan Özcan Muratlı Kazımdirik Mahallesine giderek 2 sene önce burada uyarmıştım diyerek, şu sözlerle paylaşım yaptı:'' Bundan iki sene önce uyarmıştım. Yapmayın, günaha girmeyin, halkımızın milyonlarca lirasını heba etmeyin demiştim. Ama gelin görün ki değişen hiçbir şey olmadı ve Muratlı'mızın milyonlarca lirası çürümeye terk edildi. Yazıklar olsun!''

 

ATIL DURUMDA BİR BİNA

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yaptığı videoda Muratlı ilçesinde yarım bırakılan projelerin olduğu alanda video çekerek paylaşım yaptı. İlk rotası Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu olan Özcan:''Değerli Tekirdağlı hemşehrilerimiz, Muratlı Kazımdirik Mahallesi'ndeyiz. Yaklaşık 2 sene önce hatırlarsanız buna benzer bir video yapmıştım. Büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun oradayız. Görüyorsunuz havuzun son durumu bu. Olan bu. Yapılan havuz şuan atıl durumda bir bina olarak duruyor'' sözlerine yer verdi.

 

POLİS ORMANI AMA HER YER KURUMUŞ

 

Konuşmasına devam eden Başkan Mestan Özcan:'' Tam 2 yıl önce buraya geldiğimizde kurulmuş bir ormandan bahsetmek istiyorum. Burası polis ormanı adı altında kurulmuş alan. 2 yıl boyunca değişen hiçbir şey olmamış. Burada değişen bir şey yok, yapılan hiç bir iş yok, yapılan hiç bir yatırım yok.''

 

MİLYONLUK YATIRIM KAMYON GARAJI OLACAK

 

 Özcan:'' Bundan 2 yıl evvel yine yaptığımız çekimlerden bir tanesi de bu yeni yapılmış olan halı saha. Bakın 2 yıl önce yapmış olduğumuz uyarılara rağmen Muratlı belediyemizin içler acısı tutumu gözler önünde duruyor. Muratlı bunu haketmiyor. Muratlılı genç kardeşlerimiz bunları haketmiyor. Muratlılı hemşerilerim, sizin paralarınız bunlar. Ve şimdi buraya bu milyonluk yatırımların olduğu alana ne yapmaya karar verdiniz? Komple kaldırmaya karar verdiniz. Şimdi buraya kamyon garajı yapacaksınız'' dedi.

 



HABER VİDEOSU








Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI