Bugun...



Paşa Spor Vadisi Yükseliyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımı süren ve içerisinde buz sporlarından GO-Kart’a, futboldan basketbol ve voleybola, tenise kadar çok sayıda sporun yapılabileceği, sporcu sosyal tesislerinin ve diğer birçok aktiviteyi bünyesinde barındıran Paşa Spor Vadisi projesi, tamamlanma aşamasına geldi.

facebook-paylas
Tarih: 13-09-2022 14:00

Paşa Spor Vadisi Yükseliyor

Süleymanpaşa Belediyesi’nin kendi imkanları ile inşa ettiği proje çerçevesinde, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları günbegün yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tekirdağspor’un kullanımına tahsis edilecek olan sporcu sosyal tesisleri inşaatında gelinen aşamayı değerlendirdi.

“Kısa zamanda tamamlanacak”

İncelemelerle ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Paşa Spor Vadisi içinde yapımı devam eden Tekirdağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri inşaatında incelemelerde bulunduk. Yakın zamanda şehrimize kazandırarak Tekirdağspor’umuza armağan edeceğimiz sosyal tesislerimiz ile spor vadimiz içinde yer alan sahalarımızda incelemelerde bulunarak gerçekleştireceğimiz çalışmaları planladık. Şimdiden Tekirdağspor’umuza ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI