Bugun...

ARAMA SONUÇLARI

İstiklal Marşını Ezbere Okuyan Öğrenci Büyük Beğeni Topladı
Edirne’de 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi..
Bu Veda Çok Beğenildi
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Tiyatro Festivali’nde sahnelenen ‘Veda’ isimli oyun beğeniyle izlendi. Tiyatro oyunun..
Kel Diva Beğeni Topladı
Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer’i yıllar sonra yeniden bir araya getiren ‘Kel Diva’ adlı oyun, Nilüfer Tiyatro Festivali ..
Karacabey Kitap Günleri Büyük Beğeni Topladı
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen ’Karacabey Kitap Günleri’, özellikle öğrencilerin yoğun ilgisini gördü...
Lapsekide Alice Harikalar Diyarında Tiyatro Gösterisi Beğeni Topladı
Çanakkale’nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle ’Alice Harikalar Diyarında’..
100 Yıl Geçmişe Götüren Sergi Büyük Beğeni Topladı
Karacabey Belediyesi Tarihi Fotoğraf Galerisi, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun ilgisiyle Şükran Yemişçioğlu Kültür..
Yerli Üretim İhalar Beğeni Topladı
Türkiye’nin yenilikçi İHA üreticisi UAVERA, 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF) CGT ve CNG İHA’ları ile yu..
Onu Görenler Cep Telefonlarına Sarılıyor: Togg Tekirdağda Çok Beğenildi
Türkiye’nin yerli otomobili Togg Tekirdağ’da vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlar araçlar fotoğraf çekilme ..
Karacabeyde Ramazan Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı
Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlikleri, ilçe halkının yoğun ilgisine sahne oldu. Her..
Edirnede Kadınların El Emeği Ürünler Büyük Beğeni Aldı
Trakya Üniversitesinin destekleriyle kadınlar büyük bir özveriyle yaptıkları el emeği ürünlerini sergileme fırsatı buldu..
Sosyal Medyada Beğeni Tehlikesi
Psikiyatri Uzmanı Dr. Gamze Yüksel, sosyal medya bağımlılığı ve beğeni beklentisinin hayatı olumsuz etkilediğini söyledi..
Türk Dünyası Şuşa Yılı Yağlı Boya Sergisi Beğeniye Sunuldu
Şuşa asıllı profesör-ressam Seyyar Aliyevin ile genç ressam Ali Tahmine’nin hazırladığı yağlı boya sergisi, Türk Dünyası..
Suzidilden Gerdaniyeye Konseri Beğeni Topladı
Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen “Suzidilden Gerdaniye’ye” isimli kons..
Bursada Ramazanın Ruhu, İnsanın Huzuru Konseri Beğeni Topladı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’Ramazanın ruhu, insanının huzuru’ konseri beğeni topladı...
Bursada Amatör Takımın Şampiyonluk Videosu Beğeni Topladı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Orhaniyespor kulübünün hazırladığı şampiyonluk kl..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI