Bugun...

ARAMA SONUÇLARI

Süleymanpaşanın Renkleri Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Süleymanpaşa’nın Renkleri Fotoğraf Yarışması sonuçlandı...
Süleymanpaşalı Kadınlardan Sabah Sporuna Büyük İlgi
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz boyunca haftanın üç günü üç farklı noktada uzman eğitmenler eşliğin..
Süleymanpaşalı Kadınlar Güne Sporla Başlayacak
Süleymanpaşa Belediyesi, yaz boyunca haftanın üç günü üç farklı noktada uzman eğitmenler eşliğinde sabah sporu etkinliği..
Süleymanpaşada Kurban Satış Noktası Tamamlandı
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi büyükbaş ve küçükbaş kurban satış alanında hazırlıkları..
Süleymanpaşada Ulusal Cimnastik Şampiyonası Düzenlendi
Tekirdağ’da, aralarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de olmak üzere toplam 10 il ve 14 kulübün katılımıyla Süleyma..
Süleymanpaşalı Sporcu Milli Takıma Seçildi
Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Tunahan Yörük, Sivas’ta düzenlenen Nadir Özsoy Türkiye Tekvando Şa..
Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Yeni Mezunlarını Uğurladı
Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı düzenlenen yılsonu gösterisi ile 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını uğurladı...
Süleymanpaşalı Genç Sporculardan 3 Dünya Şampiyonluğu
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Sude Fidan ve Hamza Varol, Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da ya..
Süleymanpaşa Belediyesi İnternet Portalı İngilizce Yayına Başladı
Süleymanpaşa Belediyesinin, Tekirdağ ve Süleymanpaşa’nın tarihi, kültürü, turistik değerleri ve gastronomisi gibi birçok..
Süleymanpaşa Spor Şehri Olma Yolunda Hızla İlerliyor
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Karadeniz Mahallesi Kadir Çebi Spor Tesisleri’nin açılışı gerçek..
Süleymanpaşada Atık Yağ Denetimi
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilçe genelinde atık yağ denetimi gerçekleştirilerek, işletmelere bilgilendirmede bulu..
Süleymanpaşada Saha Çalışmaları Sürüyor
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, saha çalışmalarına nezaret etmeyi ara vermeden sürdürüyor. Dumansı..
Süleymanpaşada Fotoğraf Yarışması
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa’nın farklı özelliklerinin tanıtılması, şehrin potansiyelinin ortaya çıkar..
Süleymanpaşa Belediyesinden Bilgi Evi İle Eğitime Destek
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ziyaret ettiği Bilgi Evi’nde eğitim desteği alan öğrencilerle bir araya gel..
Süleymanpaşanın Kızları Voleybolda Da Yükseliyor
Süleymanpaşa Belediyesi, öğrencilerin sportif faaliyetlerdeki başarılarını arttırmak, özellikle kız çocuklarımızı spora ..
Süleymanpaşalı Karateciler Kuşak Atladı
Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde açılan ve çocuklar ile gençlere çok sayıda branşta spor ve sanat eğitimi veren Kış Ok..
Süleymanpaşa Dört Bir Yandan Dezenfekte Ediliyor
Tekirdağ üleymanpaşa Belediyesi, ilkbaharın yaklaşması ile birlikte gerilemesi beklenen Korona virüsü salgını ile mücade..
Süleymanpaşalı Karateciden Türkiye Üçüncülüğü Başarısı
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ülke çapında başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Kulübün Karat..
Süleymanpaşa Belediyesinde Asgari Ücret 5 Bin Tl Oldu
Süleymanpaşa Belediyesi, 2022 yılında kurumda çalışan personel için taban maaşı net 5 bin TL olarak belirledi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel: Chpli Büyükşehir Belediyesi, Chpli Belediyelere 3, Ak Partiliklere 1 Veriyor
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini CHP’li Belediyeleri kayırmakla suçlayarak, CHP’li..
Süleymanpaşada İnşaat Sektörünün Sorunları Masaya Yatırıldı
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ’Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları İstişare Toplantıları’ kapsamında ..
Süleymanpaşalı Kadınlar Atıkları Değerlendiriyor
Süleymanpaşa Kent Konseyi, kadınların ekonomiye katılmaları, üreterek ek gelir elde etmeleri amacıyla hayata geçirilen İ..
Süleymanpaşada Market Denetimleri
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, ilgili birimler tarafından gerçekleştirilen market denetimlerine nezaret ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI