Bugun...

ARAMA SONUÇLARI

Tekirdağ Merkezli 3 İlde ‘İhaleye Fesat Operasyonu: 17 Kişi Tutuklandı
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ merkezli 3 ilde ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 40 kişiden 17’si tut..
Tekirdağda Dilencilere Operasyon
Süleymanpaşa Belediyesi, insanların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırmıyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ..
Tekirdağda Uçak Kazası Tatbikatı
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde Havalimanında uçak kaza kırım kurtarma ve yangınla mücadele kapsamında tatbikat düzenlendi...
Tekirdağ Merkezli 3 İlde İhaleye Fesat Karıştırma Operasyonunda Adliyeye Sevkler Başladı
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube..
Tekirdağda Vahşet: Öldürdüğü Gelininin Cesedini Parçalara Ayırdı
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde gelinini bıçakla öldürerek parçalara ayıran ve çöp torbası içinde aracının bagajına koya..
Tekirdağ Merkezli 3 İlde Operasyon: 40 Gözaltı
Tekirdağ merkez 3 ilde İcra Daireleri ve Hukuk Mahkemelerinde, ihale usulü ile satışa çıkan gayrimenkullerin ihale önces..
Tekirdağda Şiddetli Dolu Yağışı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde şiddetli dolu yağışı meydana geldi. Y..
Tekirdağda Feci Kaza: 3 Ölü
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde, yağış sebebiyle kayganlaşan yoldan çıkarak ağaca çarpıp takla atan otomobildeki 3 kişi ha..
Tekirdağ’da fuhuş operasyonu: 3 gözaltı
Tekirdağ’da fuhuş operasyonu: 3 gözaltı
Marmarada Poyraz Etkili Oluyor: Çok Sayıda Gemi Tekirdağ Kıyılarına Demirledi
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Marmara Denizi’nde poyraz etkisini göstermeye başladı. Poyraz sebebiy..
(Özel) Tekirdağda Lüfer 25 Liraya Kadar Düştü
Marmara Denizinde bu yıl bolca görülen lüferin fiyatı Tekirdağ’da 25 liraya kadar indi. Balıkçılar lüferin son zamanları..
Bakan Yardımcısı Büyükdede, Tekirdağda
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren sanayi tesisleri ar..
Tekirdağda 175 Litre Sahte İçki Ele Geçirildi
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde polis ekiplerince 175 litre sahte içki ele geçirildi.
Tekirdağlıları Heyecanlandıran Teleferik Paylaşımı
Mahalle muhtarları ve birim müdürleriyle birlikte Gaziantep ve Şanlıurfa’da inceleme yapan Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Bele..
(Özel) Balkanların Sağlık Üssü Tekirdağ Şehir Hastanesi 11 Ayda 730 Bin Hastaya Hizmet Verdi
Balkanların sağlık üssü konumundaki Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldığı günden bu yanda daha i..
Tekirdağ Ticaret Ve Sanayi Odasında Photoshoplu Dolandırıcılık
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) çalışan bir personelin iddiaya göre photoshop ile sahte belge hazırlayıp oday..
Tekirdağda Genç Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu kaydedilen ve bimekan olarak bilinen genç kadın..
Tekirdağda Trafik Kazası: 1 Yaralı
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde otomobilin yoldan çıkarar takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yarala..
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI