Bugun...



Saadet Partisi Seçim Çalışmalarını Anlattı


facebook-paylas
Tarih: 30-01-2023 14:42

Saadet Partisi Seçim Çalışmalarını Anlattı

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Saadetliler, Saadet Partisinin çözüm önerilerini ve seçim çalışmalarını anlatarak yeni dönem için oy istedi. 

 Geçtiğimiz günlerde ülke genelinde yapılan hamle çalısması kapsamında Tekirdağ'ın ilçelerinde de tarama yoluyla saha çalışması yapıldı. Hafta sonu Marmaraereglisi merkez ve mahallellerinde saha çalışması yapılarak vatandaşlar dinlendi. Sorunlar tesbit edilip, çözüm önerileri anlatıldı. 

 

Ülke genelinde ekonomiden eğitime, sağlıktan adalete kadar her türlü problemin çözümünün Saadet iktidarından geçtiğine dikkati çeken Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Halil Ibrahim Kart , “Türkiye’nin geleceği Saadet Partisi iktidarındadır. Saha çalışmalarımız ülkenin dört bir tarafında devam ediyor. Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor onları dinliyor ve sorunlarına çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Çok şükür halkımızın da partimize karşı büyük bir teveccühü olduğunu görüyoruz. İnşallah 2023 seçimleri yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Biz sahada bunu görebiliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

 

  

 

Başkan Kart, “Millet enflasyonun durmasını ve bu kısır döngünün sona ermesini istiyor. İşçi, memur, emekli, çiftçi ekonomik krizin sonuçları altında yokluk ve sıkıntı çekerken, samimi ve inanılır olmayan enflasyon rakamlarının maaş artışlarında temel olarak alınması yoksullukla mücadele eden kesimler için yeni bir kayıp olarak ortaya çıkmaktadır. Türkiye’de ücretliler 2019 yılında milli gelirin yüzde 31,4’ünü alırken bu oran 2021’de yüzde 27’ye düştü. Şirketlerin milli gelirden aldığı pay ise son iki senede yüzde 42,9’dan 47’ye yükseldi.  Diğer bir deyişle iktidar zenginin Robinhood'u olmuştur. Bu fakirden alıp zengine vermektedir. Zengin daha zengin, fakirse daha fakir olmuştur. Yapılan artışlarda milli gelirin paylaşımındaki dengesizlik mutlaka giderilmelidir. Emekliler son dönemde yapılan maaş artışlarında ile hep kaybedenler olmuştur. Emeklilere yapılacak artışta emeklilerin kadro dereceleri ve aldıkları emekli maaşının geçmiş yıllardaki dengeye getirilmesi milletin beklentisidir” dedi. 

 

  

 

Ülkenin geldiği noktadan iktidarın sorumlu olduğunu kaydeden Kart, “Artık millet boş vaatleri dinlemekten yoruldu. Yirmi yıldır dinleyenler anladı ki; vaatler yapılmaz, gerçekleşmez. Bu iktidarın heybesinde çok hikâye var. Enflasyon tek haneye düşecekti üç haneye çıktı. Millet laf değil gerçek icraat bekliyor, vaatlere artık inanmıyor, güvenmiyor. Sadece laf üreten, vaat edenleri bu seçimde millet sandığa gömecektir. Bu seçimde vaatler değil, iktidar için yirmi yılda yaptıkları belirleyici olacaktır. Her siyasinin hayatında çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemleri olur. Ustalık döneminden sonra emeklilik dönemi gelir. Bu millet bu dönemde iktidarı emekli edecektir.” Bu bağlamda görev alan teskilat mensuplarımıza da hassaten teşekkür ederim."  dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI