Bugun...



ŞENTOP'TAN OKUL MÜJDESİ


facebook-paylas
Tarih: 23-08-2021 14:18

ŞENTOP'TAN OKUL MÜJDESİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, kendisini ziyarete gelen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çerkezköy İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e Çerkezköy’de bir okul daha yapılacağının müjdesini verdi.

Çerkezköy’e devlet-hayırsever işbirliği ile yeni eğitim kurumlarını yapımına devam edilmiyor. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Aban ve Milli Eğitim müdürü Hüseyin Gümüş’ün girişimleri ile ilçeye son 5 yıl da 28 yeni eğitim kurumu kazandırıldı. Bunlara bir yenisi daha eklenecek.
Tekirdağ Milletvekili olan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çerkezköy İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü kabul etti. Ziyaretle ilgili detayları ise Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş açıkladı.

YAKLAŞIK MALİYETİ 19 MİLYON TL

Çerkezköy’ü bir okul müjdesi daha verildiğini belirten Gümüş, “İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan ile birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop hocamızı ziyaret ettik. Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ürettiği “Liseden” markalı ürünlerimizi TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’a takdim ettik. Sayın Başkanımıza desteklerinden dolayı eğitim ailemiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Prof. Dr. Mustafa Şentop, bu ziyaretle birlikte depremsellikten iki bloğu yıkılan okulumuza Yık-yap projesinden 24 derslikli bir binanın okul bahçesine çok yakın zamanda başlayacağı müjdesi ile döndük.

Yaklaşık maliyeti 19 milyon TL olan okul binamızın 2.850.000 TL ödeneği bu yıl için tahsis edildi. Önümüzdeki 2 yıllık dilimleri ise 8.075. 000 TL. İnşallah 2 yıl sonra öğrencilerimiz yeni okullarına kavuşurlar. Sayın Başkanımıza ilçemize olan yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim alanında yatırımlar hususunda müjdelerimiz devam edecek. Emeği geçen Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, Kaymakamımız Atilla Selami Abban ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan'a teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin.”dedi.

 

Çerkezköy Bakış







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SÜLEYMANPAŞA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI