Bugun...



Süleymanpaşa Belediyesinden bir ilk daha


facebook-paylas
Tarih: 25-08-2021 14:12

Süleymanpaşa Belediyesinden bir ilk daha

Süleymanpaşa Belediyesi, başarıyla sürdürdüğü Sıfır Atık projesi çalışmalarının meyvesini aldı. Trakya’da Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanan ilk belediye olmayı başaran Süleymanpaşa Belediyesi, ülke genelinde de 1397 belediye arasında 37’nci olarak öncü belediyecilik faaliyetleri dolayısıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

 
BELGEYİ İL MÜDÜRÜ TAKDİM ETTİ
 
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından titizlikle yerine getirilen ve şehrin her noktasında teşvik edici uygulamalar, eğitim ve farkındalık çalışmaları gibi faaliyetlerle vatandaşlarda da geri dönüşüm bilinci oluşmasını sağlayan geri dönüşüm yatırımları, Sıfır Atık Belgesi’ni ilçeye kazandırdı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Sıfır Atık Belgesi’ni Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sinan Kaan Tohumcu’nun elinden aldı. Tohumcu, Başkan Yüksel’i makamında ziyaret ederek, Sıfır Atık uygulamaları dolayısıyla tebriklerini iletti ve Sıfır Atık Belgesi’ni takdim etti. Ziyarette Başkan Yüksel’e Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Saygı ve Sabri Çınar ile Temizlik İşleri Müdürü Bülent Demiröz de eşlik etti.
 
YÜKSEL: “KATKI SAĞLAYAN TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜRLER”
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Sıfır Atık Projesi kapsamında yürüttüğümüz yatırım ve çalışmalar neticesinde, Süleymanpaşa Belediyemiz, Sıfır Atık Belgesi’ne sahip Trakya’nın ilk ve tek, Türkiye genelinde ise 1.397 belediyeden belgeyi almaya hak kazanan 37. belediye oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Sinan Kaan Tohumcu’nun elinden aldığımız belgenin, belediyemize ve ilçemize hayırlı olması temennisiyle; Sıfır Atık Projesi’ne duyarlılık gösteren ve katkı sağlayan tüm kıymetli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum,” diye konuştu.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SÜLEYMANPAŞA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI