Bugun...



Süleymanpaşalı Gençler Gençlik Konseri İle Coşacak

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıf öğrencileri başta olmak üzere tüm gençler için moral konseri düzenliyor. Son dönemin en sevilen gruplarından biri olan İkilem, Süleymanpaşalı gençler için sahne alacak.

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2023 10:50

Süleymanpaşalı Gençler Gençlik Konseri İle Coşacak

Sınava hazırlanırken her türlü imkândan ücretsiz ya da cüzi ücretlerle yararlanan üniversite adayları için bir de Gençlik Konseri organize eden kurum, lise son sınıf öğrencilerinin yanı sıra tüm gençlere eğlenceli bir etkinlik sunacak.

Üniversite adaylarına çok sayıda hizmet veriliyor

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik olarak; gerçek sınav ortamında düzenlenen ücretsiz deneme sınavları, yüzde 40-70 oranında indirimli sınav hazırlık kitapları, Paşa Öğrenci Kart ile aylık ücretsiz internet ve Paşa Kafelerde geçerli harçlık gibi çok sayıda hizmet veren Süleymanpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda dileyen öğrencileri Anıtkabir’deki resmi törenlere götürmüştü.

Gençlik konserinde ikilem sahne alacak

25 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de, Sahil dolgu alanda gerçekleştirilecek olan konserde, gençler arasında oldukça popüler olan İkilem grubu sahne alacak. Sevilen şarkılarını Süleymanpaşalı gençler için seslendirecek olan topluluk, Süleymanpaşa’da ilk kez konser verecek.

Başkan Yüksel’den tüm gençlere davet

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, tüm gençleri Gençlik Konserine davet ederek şöyle konuştu:

“Sevgili gençler, bu Perşembe sizler için düzenleyeceğimiz Gençlik Konseri etkinliğimize hepiniz davetlisiniz. Özellikle üniversite sınavına girecek gençlerimizi, sınav stresini azaltmaya yardımcı olacak eğlence dolu bu geceye bekliyor, hepinize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.”




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI