Bugun...



Süleymanpaşalı Kadınlardan Sabah Sporuna Büyük İlgi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz boyunca haftanın üç günü üç farklı noktada uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen “Güne Sporla Başlıyoruz” sabah sporu etkinliğine Süleymanpaşalı kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2022 17:30

Süleymanpaşalı Kadınlardan Sabah Sporuna Büyük İlgi

Yaz boyunca her hafta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah 08.30’da yapılan sabah sporu etkinliğine her yaştan kadınlar iştirak ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen etkinlik, her pazartesi Altınova Mahallesi’nde tamamen yenilenen sahil şeridindeki Gazi Hasan Paşa Parkı’nda, her çarşamba Rumeli İskelesi’nde ve her cuma Cumhuriyet Mahallesi’nde sıfırdan inşa edilerek hizmete kazandırılan Alkaya Sahili’nde sporsever kadınları ağırlıyor.

Uzman antrenörler eşliğinde yaklaşık bir saat boyunca süren Güne Sporla Başlıyoruz etkinliği tamamen ücretsiz olup, herhangi bir kayıt yaptırmak gerekmiyor. Kadınlar, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikle sabahları deniz kenarında sabah sporu keyfi yaşamanın tadına varıyor.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI