Bugun...



Süleymanpaşalı Okçulardan Türkiye Şampiyonasında Üç Madalya

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yetiştirdiği sporcuların ulusal ve uluslararası müsabakalarda aldıkları derecelerle Tekirdağ’ın gururu olmaya devam ediyor. Okçuluk branşında mücadele eden iki genç sporcu Antalya’da düzenlenen Türkiye Olimpik Okçuluk Şampiyonası’ndan üç dereceyle döndü.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2023 13:00

Süleymanpaşalı Okçulardan Türkiye Şampiyonasında Üç Madalya

18 yaş altı ve 21 yaş altı kategorilerinde düzenlenen Türkiye Olimpik Okçuluk Şampiyonası’nda Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Beyza Duru Çelik, 21 Yaş Altı kategorisinde Türkiye üçüncüsü olurken, Cem Denli ise 18 Yaş Altında Türkiye üçüncülüğü ve Türkiye beşinciliği elde ederek önemli başarılara imza attı.

Başarılı sporcular, şampiyonanın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i makamında ziyaret etti. Okçuluk Antrenörü Aysel Babagür ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Yüksel’le sohbet eden genç okçular, Yüksel’e spora verdiği destekten ötürü teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten ve gençlerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yüksel, Süleymanpaşa’nın gençlerine her el uzattıklarında, her destek verdiklerinde bu desteklere madalyalarla, derecelerle karşılık verdiklerinin altını çizerek sporcuları kutladı. Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerin kendilerine yeni sorumluluklar yüklediğini hatırlatan Başkan Yüksel, genç sporculardan uluslararası turnuvalarda başarı beklediğini dile getirdi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI