Bugun...



Tekirdağ Emniyeti Şenlik Alanında Kades, Narvas Ve Uyuma Projelerini Tanıttı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, KADES (Kadın Destek Uygulaması) ekipleri, Siberay, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve TUBİM Büro Amirliği ekipleri, 21. Geleneksel Yayla Şenlikleri’nde vatandaşlara yönelik farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 29-06-2025 15:00

Tekirdağ Emniyeti Şenlik Alanında Kades, Narvas Ve Uyuma Projelerini Tanıttı

Etkinlik alanında kurulan "Narko Nokta" bilgilendirme standı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 5 bin kişi standı ziyaret ederek, "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı. Siber suçlar ve telefon dolandırıcılıklarına karşı da siberay broşürleri dağıtıldı.

Emniyet birimleri, ayrıca NARVAS (Narkotik Vaka Analiz Sistemi) ve UYUMA (Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması) projeleri hakkında da vatandaşları bilgilendirdi. Katılımcılara uygulamaların nasıl indirileceği ve kullanıldığı uygulamalı olarak anlatıldı.

Öte yandan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genelinde KADES kullanımında Tekirdağ’ın 16. sırada yer aldığı belirtildi. Kent genelinde 70 bin kişinin aktif olarak KADES uygulamasını kullandığı kaydedildi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI