Bugun...



Tekirdağda 49. Avcı Bayramı

Trakya Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonu ile Tekirdağ Kara Avcıları Derneği’nin düzenlediği 49. Tekirdağ Avcı Bayramı ve Sezon Açılışı etkinliği düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2023 11:30

Tekirdağda  49. Avcı Bayramı

Süleymanpaşa Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen geleneksel etkinlikte Trakyalı avcılara hitap eden Başkan Uzunlar, doğal hayatın korunması için sorumlu ve sürdürülebilir avcılık anlayışının daha fazla gelişmesi gerektiğini vurgulayarak, av sezonunun hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Uzunlar’ın ardından konuşan Tekirdağ Kara Avcıları Derneği Başkanı Cengiz Ataklı da 49. Tekirdağ Avcı Bayramı ve Sezon Açılışı etkinliğinin düzenlenmesine verdiği destek ve katkılardan ötürü Başkan Uzunlar’a teşekkür ederek av sezonunun başlamasını kutladı. Ataklı, konuşmasının ardından Başkan Uzunlar’a teşekkür plaket takdim etti.

Açılış töreninin ardından, Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Paşa Halk Dansları Topluluğunun Halk Oyunları gösterisi sergilendi. Büyük alkış alan gösteri sonrası avcılıkla ilgili ürün ve malzemelerin tanıtıldığı stantları ziyaret eden Başkan Uzunlar, avcıların yoğun katılım gösterdiği atıcılık yarışmasının da açılış atışlarını yaptı.

Uzunlar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Trakya Avcılık, Atıcılık ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonu ile Tekirdağ Kara Avcıları Derneği’nin düzenlediği 49. Tekirdağ Avcı Bayramı ve Sezon Açılışı etkinliğine katılarak Dernek Başkanımız Sayın Cengiz Ataklı’nın ev sahipliğinde, değerli kara avcılarımızla bir araya geldik. Doğal hayatın korunması adına bu yeni sezonun tüm avcılarımıza şuurlu, sorumlu ve sürdürülebilir bir avcılık anlayışı getirmesi dileğiyle sohbet ettik. Yeni sezonun, doğamıza ve yaban hayatına zarar vermeden, sadece spor ve geleneğimizi sürdürme amacı güden tüm avcılarımıza hayırlı, bereketli ve güvenli olmasını diliyorum” diye konuştu.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI