Bugun...



Tekirdağda Aile Çalıştayı

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması için ’Aile Çalıştayı’ düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2023 14:20

Tekirdağda Aile Çalıştayı

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması amacıyla "Aile Çalıştayı" programı düzenlendi.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen çalıştayda, yaptığı konuşmada, ailelerin toplumun temel taşları olduğunu ifade ederek, "Güçlü aile bağları, toplumun daha sağlıklı ve dengeli olmasını sağlar. Ailenin güçlendirilmesi, sağlıklı ve mutlu aile ilişkilerini teşvik etmek demektir. Aile içinde iyi iletişim kurma, birbirimize destek olma, sorunları çözme ve birlikte zaman geçirme gibi faktörler aile bağlarını güçlendirmeye yardımcı olur. Türkiye’nin yüzyılına ilerlerken ailelerimizin önemi, aile bağlarının güçlendirilmesi ve dayanışmanın vazgeçilmezliği üzerine düşünmemiz gerekiyor. Kültürel mirasımızı sürdüren, toplumsal değerleri aktaran ve dayanışmanın temelini oluşturan yapı taşları olmakla ailelere değer vermek, onları güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek, Türkiye’nin geleceğini daha parlak bir şekilde inşa etmemize katkı sağlayacaktır” diyerek aile içindeki dayanışma ve sevgi, toplumun genel dayanışmasının bir yansıması olduğunu aktararak, ailelerin güçlendirilmesi, toplumun geleceğini şekillendirmek açısından büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

Programa, Uslu’nun yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler ve kurum temsilcileri de katıldı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI