Bugun...



Tekirdağda Akrabaların Arsa Kavgası Kanlı Bitti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde akrabalar arasında arsa meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 10-10-2022 21:40

Tekirdağda Akrabaların Arsa Kavgası Kanlı Bitti

iddiaya göre, Çerkezköy ilçesi Ambardere’de iki akrabanın yan yana bulunan arsalarını akrabalardan birinin satmak istemesi üzerine tartışma çıktı. Çerkezköy’de gündüz bir kafede iki akrabayı hemşehrileri barıştırmaya çalıştı. Akşam İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi’nde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında iddiaya göre Feyyaz E’yi sıkıştıran Mustafa Ç., Sefer Ç. ve Yasin Ç.’nin de aralarında bulunduğu grup, arsanın satışını engellediği iddiasıyla Feyyaz E’yi bıçakla ağır yaraladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan polisler olaya anında müdahale etti. Polis olay karışan Yasin Ç., Mustafa Ç. ve Sefer Ç.’yi gözaltına alarak, olayda kullanılan bir bıçak ve bir silaha el koydu. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Feyyaz E. ise Çerkezköy Devlet Hastanesine kadırıldı.

Polis bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alırken, olay sonrası kamyonetin altına atılan silahın kime ait olduğunu bulmak için de çalışma başlatıldı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI